Hvordan kan Månens cyklus bruges til at dele livet op i kapitler?

v. Micho Frost

Om Micho:

Micho Frost er uddannet i udviklings-astrologi og esoterisk astrologi v. Claus Houlberg på Astrologisk Akademi. Han er derudover uddannet hos de amerikanske astrologer Noel Tyl, Kathy Rose og Chris Brennan, og studerer pt. hos den hollandske astrolog Michael De Baker

Hvordan kan den Månefase du er født under
sige noget om, hvor du er i dit liv lige nu?

ONLINE FOREDRAG
onsdag d. 18. januar 2022 kl 19:00
v Micho Frost


Hvordan kan Månens cyklus bruges til at dele livet op i kapitler? Hvordan kan den månefase, du er født under sige noget om, hvor du er i dit liv lige nu? De spørgsmål vil du få svar på ved dette foredrag. Du vil lære om en spændende ny astrologisk teknik, som Micho Frost har udviklet gennem de seneste år.

Månens cyklus har siden tidernes morgen spillet en vigtig rolle i menneskers liv. Og både astrologer og teosoffer tillægger månens cyklus stor betydning. Men hvad mange ikke ved er, at man kan bruge Månens cyklus til at dele et menneskes liv op i kapitler.

De fleste kender nok følelsen af, at et kapitel af ens liv er ved at være slut, mens et nyt kapitel skal til at starte. Astrologiens verden rummer mange forskellige teknikker, der kan bruges til at se, hvornår disse livs kapitler starter og slutter.

Micho Frost vil til dette foredrag demonstrere, hvordan man kan bruge månens cyklus og tertiære progressioner til at vise, hvornår nogle af disse livskapitler starter og slutter i ethvert menneskes liv. Micho Frost har udviklet denne teknik over flere år, og skriver pt. på en bog om emnet.

Man skal ikke kende til astrologi for at kunne følge med i dette foredrag. Teknikken vil blive forklaret pædagogisk og fra bunden, så alle kan være med.

Teknikken vil derefter blive demonstreret på både anonyme og kendte menneskers horoskoper.

Du vil også lære, hvordan du selv kan slå disse kapitler op og begynde at bruge teknikken på dit eget og andres horoskoper.

TILMELDING NØDVENDIG Du tilmelder dig ved at sende en mail til astrologiforeningenekliptika@gmail.com
Vi skal bruge din mailadresse til at sende dig linket til Zoom.
Tilmelding / betaling senest 16. jan

Entré:
Medlemmer: kr 50.-
Gæster kr. 100.-
Betaling indsættes enten på vores konto i Arbejdernes Landsbank
regnr.5331 konto nr. 0000246350 (husk at skrive dit navn)
Eller på mobilepay 7668VT

Når vi har tjekket bankkontoen/emailen får du tilsendt et link, ca. dagen før eller på dagen for foredraget. Det kan tage et par minutter at åbne/downloade zoom (det program, hvor foredraget holdes i) på din computer, så det kan være en god idé at begynde 10 minutter før.

Du vil komme ind i "venterummet" i Zoom og efter et sikkerhedstjek, bliver du lukket ind når foredraget starter. Indtil da vil du være i venterummet.

Når der åbnes for spørgsmål, kan man skrive sit spørgsmål som en besked i chatten. Chatten finder du nederst i billedet. Hvis man har mikrofon i sin computer og evt. kamera, kan man måske få ordet - og stille spørgsmålet direkte. Ellers vil vores vært læse spørgsmålet op for foredrags/oplægsholderen.

Regn ikke med at alle kan nå at stille spørgsmå

Hvis foredrags/oplægsholderen godkender det, vil foredraget/oplægget blive optaget. En af de nærmeste dage herefter vil du få tilsendt et link til optagelsen.

Vel mødt.