Kinesisk astrologi og Feng Shui

v. Mie Kolstrup

Om Mie:

Jeg startede i startede i 2004 med at studere Feng Shui, i 2006 tog jeg Eksamen hos Mastery Academy of Chinese Metaphysics v. Joey Yap i Kuala Lumpur.

Gennem årerne har jeg videreuddannet mig indenfor Feng Shui, Qi Men Dun Jia og BaZi, kinesisk astrologi. Det er en on going proces, da det er vigtigt for mig at følge med i hvad der sker indenfor mit fag.

Hvert år forandrer energierne sig, så okt-feb er min travleste periode, der skal laves kalender. Mange af mine klienter ønsker en årlig analyse, for at være beredt til det nye år i forhold til hvad de gerne vil opnå, det være sig job mæssigt, helbredsmæssigt som i privatlivet.

Herudover har jeg kurser, workshops m.m. og arbejder nogle dage om ugen i en Helsebutik, da jeg syntes det er den bedste måde at kombinere mine interesser for henholdsvis Feng Shui og Helbred.

FOREDRAG
Onsdag d. 9. februar 2023 kl 19:00

v Mie Kolstrup


Feng Shui , det der mystiske kinesiske noget med at sætte frøer, budda ́er, vand og andre mærkelige ting, 2 ænder i kærlighedshjørnet, farver etc. Eller er det ??

I begyndelsen...
Var der ingen mandarinænder, Der var ingen Bagua spejle, Intet kærlighedshjørne i SV, Ingen drager eller frøer.

Klassisk ”Ren” Feng Shui betyder at man indretter med sin egen stil, udnytter energierne i sine omgivelser og ikke at ens hjem ligner et kinesisk supermarked, fyldt med lykkefigurer og symboler.

Klassisk Feng Shui er videnskabeligt, at kunne benytte dig af energierne i dine omgivelser, med det formål at opnå/ forbedre dine muligheder for at opfylde dine drømme. Ikke ved hjælp af forskellige genstande eller male bestemte farver i bestemte områder.

Det er mere præcist at sige at Feng Shui er kunsten at kunne vurdere kvaliteten af den Qi = energi, som samler sig og har effekt på vores omgivelser, samt at finde dets potentiale og mangler.

Se det som, at du benytter Feng Shui til at zoome ind på dit WiFi signal fra dine omgivelser.

Da Qi ́ens indflydelse i et givent område / beliggenhed, bestemmes af visse mønstre, beregnet ud fra forskellige formler, kan vi benytte os af energiens potentiale i reference til tiden og beliggenheden.

Herunder at forene ens egne personlige energier, med ens boligs energier, i samspil med årets energier ud fra bl. a Flyng stars.

Udfra energiens retninger i din bolig og omgivelser, samt tidsfaktorer kan Feng Shui optimere balancen i dit hjem.

Feng Shui er en viden om at kunne vurdere livskvaliteten for en person. Ved at observere og analysere (beregne) personens bolig og omgivelser. Optimering af boligen, blokeringer opløses og der skabes balance mellem dig og dit hjem.

Feng Shui er en gammel metafysisk videnskab med base i Kina. Observationen af kræfterne / energien mellem himmel og jord.

Baseret på principperne om Yin & Yang og de fem elementer. Med tiden er der kommet flere andre metoder til.

Feng Shui kan hjælpe os til at skabe harmoniske forhold til andre, fremmer et godt helbred, genopliver energien og kan hjælpe til frugtbarhed. Privat som erhvervsmæssigt kan det tiltrække velstand og succes. Ved at gøre noget ved sine omgivelser kan man ændre livet til det bedre.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-
Betaling senes d. 6. feb
Betaling indsættes enten på vores konto i Arbejdernes Landsbank regnr.5331 konto nr. 0000246350 (husk at skrive dit navn)
Eller på mobilepay 7668VT