Hvordan kan Månens cyklus bruges til at dele livet op i kapitler?

v. Micho Frost

Om Micho:

Micho Frost er uddannet i udviklings-astrologi og esoterisk astrologi v. Claus Houlberg på Astrologisk Akademi. Han er derudover uddannet hos de amerikanske astrologer Noel Tyl, Kathy Rose og Chris Brennan, og studerer pt. hos den hollandske astrolog Michael De Baker

Hvordan kan den Månefase du er født under
sige noget om, hvor du er i dit liv lige nu?

FOREDRAG
onsdag d. 1. marts 2023 kl 19:00
v Micho Frost


Hvordan kan Månens cyklus bruges til at dele livet op i kapitler? Hvordan kan den månefase, du er født under sige noget om, hvor du er i dit liv lige nu? De spørgsmål vil du få svar på ved dette foredrag. Du vil lære om en spændende ny astrologisk teknik, som Micho Frost har udviklet gennem de seneste år.

Månens cyklus har siden tidernes morgen spillet en vigtig rolle i menneskers liv. Og både astrologer og teosoffer tillægger månens cyklus stor betydning. Men hvad mange ikke ved er, at man kan bruge Månens cyklus til at dele et menneskes liv op i kapitler.

De fleste kender nok følelsen af, at et kapitel af ens liv er ved at være slut, mens et nyt kapitel skal til at starte. Astrologiens verden rummer mange forskellige teknikker, der kan bruges til at se, hvornår disse livs kapitler starter og slutter.

Micho Frost vil til dette foredrag demonstrere, hvordan man kan bruge månens cyklus og tertiære progressioner til at vise, hvornår nogle af disse livskapitler starter og slutter i ethvert menneskes liv. Micho Frost har udviklet denne teknik over flere år, og skriver pt. på en bog om emnet.

Man skal ikke kende til astrologi for at kunne følge med i dette foredrag. Teknikken vil blive forklaret pædagogisk og fra bunden, så alle kan være med.

Teknikken vil derefter blive demonstreret på både anonyme og kendte menneskers horoskoper.

Du vil også lære, hvordan du selv kan slå disse kapitler op og begynde at bruge teknikken på dit eget og andres horoskoper.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-
Betaling senes d. 26. feb
Betaling indsættes enten på vores konto i Arbejdernes Landsbank regnr.5331 konto nr. 0000246350 (husk at skrive dit navn)
Eller på mobilepay 7668VT