Tarotkort?

v. Sofie Golodnoff

Om Sofie:

Sofie Golodnoff (f. 1975) er tarotmesterinde, udd, cand.techn. soc., coach og forfatter til bogen Tarot – lær at tyde kortenes visdom (2021), en modernisering af hendes fars bestseller Tarot ABC. Nu arbejder Sofie med at bygge bro mellem den videnskabelige, metodiske og spirituelle verden, og til at skabe resultater med dybde og mening

ONLINE FOREDRAG
onsdag d. 29. marts 2023 kl 19:00-20:30
v Sofie Golodnoff


Dette foredrag er for dig der gerne vil vide hvordan du kan komme godt fra start med de 78 tarotkort. Lær blandt andet; sunde praksisser med tarotkort. Hvordan du stiller coachende spørgsmål, og nemme oplæg, så du hurtigt kan komme i gang med at lægge tarotkort for dig selv. Til sidst vil det være muligt at stille spørgsmål.

Tarotkort er et værktøj til personlig vækst og udvikling. Tarotkort er en slags spirituel neskaffe, fordi de hurtigt giver svar på komplekse spørgsmål. Kortene har eksisteret siden 15. tallet, og har tidligere har været brugt til at fortolke fremtiden med. Deres største force er dog at få indsigt i nuværende situationer. Bruges de rigtigt er de en kraftfuld ressource, der kan skabe klarhed og retning i vores liv.

TILMELDING NØDVENDIG Du tilmelder dig ved at sende en mail til astrologiforeningenekliptika@gmail.com
Vi skal bruge din mailadresse til at sende dig linket til Zoom.
Tilmelding / betaling senest 27. marats

Entré:
Medlemmer: kr 50.-
Gæster kr. 100.-
Betaling indsættes enten på vores konto i Arbejdernes Landsbank
regnr.5331 konto nr. 0000246350 (husk at skrive dit navn/email)
Eller på mobilepay 7668VT
(Det er Mobile Pay Box, du skal blot indtaste boksnummeret i stedet for telefonnummer)

Når vi har tjekket bankkontoen/emailen får du nærmere besked

Vel mødt.