Et par øjebliksastrologiske eksempler

v. Carsten Peitersen

Om Carsten Peitersen:

Carsten er primært skribent, og han skriver om hændelser og tildragelser, set igennemsine astrologiske briller. Carsten fik papir på sin astrologi i 1997 hos Adrian Duncan.Hertil har han været elev hos Johan Hjelmborg og Louise Kirsebom, samt taget kurser hos Finn Vandahl, Cathrine Oppenheim og Christian Borup.

Carsten har skrevet historier til Stjernerne og i en fjern fortid også til Horoskopet. Carsten anser et horoskop for at være et udsagn, som kan bringe større indsigt i de spørgsmål, små som store, som et levet liv rejser.

FOREDRAG
Onsdag d. 7. juni 2023 kl 19-21
Carsten Peitersen


En beretning om to horoskoper, der handlede om vidt forskellige ting, men som viste sig at have så stor gyldighed, at en bortkommen computer kom til veje igen, og et ukendt fødselstidspunkt for en person, der levede og var berømt for mange mange år siden, åbenbarede sig for astrologen på grund af de astrologiske valg, han gjorde; tidspunktet viste sig senere at være korrekt.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Tilmelding nødvendig - senest mandag d. 5. juni
Du tilmelder dig ved at sende en mail til astrologiforeningenekliptika@gmail.com

Entré:
Medlemmer GRATIS
Gæster kr. 50,-
Betaling senest d. 5. juni 2023
Betaling indsættes enten på vores konto i Arbejdernes Landsbank regnr.5331 konto nr. 0000246350 (husk at skrive dit navn)
Eller på mobilepay 7668VT