Slægtsastrologi

v. Karina Lindemose

Om Karina:

Eksam. Diplomastrolog fra I C Instituttet v/ Lillian Jensen

Instagramprofilen: Slaegtsastrologi

Skatterevisor og Master i skat, beskæftiget indenfor international personbeskatning

Elsker astrologien og dens mønstre og i særdeleshed Slægtsastrologien, den genealogiske astrologi, der forener to store passioner siden teenageårene: Slægtsforskning & astrologi

FOREDRAG
onsdag d 6. september 2023 kl 19:00

v Karina Lindemose


Astrologisk arvelighed er et fascinerende område. Ved at sammenligne familiers horoskoper fra slægtsled til slægtsled kan vi finde familiemønstre i horoskoperne på tværs af generationer. Arver vi de samme planetpositioner, akseplaceringer, aspekter mv. efter vores forfædre? Den genealogiske astrologi kan på fineste vis lægge flere nuancer til familieportrættet.

Pludselig forstår vi bedre de familietemaer, der løber ned gennem slægten.

Vi kan ved at studere vores ”fællesnævnere” lære mere om, hvilke temaer, karaktertræk mv. vi deler. Det kan være en god måde bedre at kunne forstå sit ophav på og en mulighed for at sætte spot på ens egne udfordringer og ikke mindst ressourcer.

I dette foredrag dykker vi sammen ned i, hvad slægtsastrologien er for en størrelse og hvad vi kan bruge den til.

Vi kigger på familiemønstre; nedarvede planetpositioner, sammenfald i ”The big Three”, identiske planetforbindelser mv., illustreret ved flere eksempler, herunder planet-genogrammer og astrologiske slægtstavler.

Vi ser også på arkivernes skjulte skatte og mulighederne for at finde vores forfædres fødselstidspunkt. Den metodiske research efter fødselstidspunkt vil blive gennemgået og vil ligeledes blive illustreret ved flere eksempler.

Samtlige arrangementer foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø - på de opgivne datoer.

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-
Tilmelding senest d. 4. september
Betaling indsættes enten på vores konto i Arbejdernes Landsbank regnr.5331 konto nr. 0000246350 (husk at skrive dit navn)
Eller på mobilepay 7668VT