Stedets Astrologi

v. Lisa Bech

Om Liza:

Liza Bech er uddannet astrolog fra The Blue Rose School of Astrology i Dublin, Irland, og har egen praksis i Open Sky Astrology – www.openskyastrology.com

FOREDRAG
onsdag d 6. december 2023 kl 19:00

v Liza Bech


Forestil dig dit horoskop foldet ud som en slags fintmasket net, der dækker hele jordkloden. At det kan læses som en form for verdenskort, og du kan se planeterne fordelt ud over hele verden med fx din Sol fremhævet i Brasilien, Månen prominent på Island eller Merkur tydelig i Tyrkiet. Eller forestil dig, at du kunne se, hvordan dit fødselshoroskop ville se ud, hvis du var født et helt andet sted i verden, med fx ascendanten i et andet tegn og planeterne i helt andre huse.

Inden for stedets astrologi arbejder man med forskellige redskaber til at illustrere og fortolke horoskopet ud fra geografi. I den sammenhæng fungerer horoskopet som en nøgle til at forstå, hvorfor vi fx kan føle en tiltrækning til eller samhørighed med særlige steder i verden og deres kultur og mennesker. Det gælder både, når vi rejser ud og konkret oplever verden, når vi møder personer fra et område, vi på en eller anden måde ’svinger med’, eller når vi sidder hjemme og hører musik, ser film eller læser en bog fra et sted, hvor vores horoskop har en særlig klangbund.

Hvor den traditionelle tydning af horoskopet ser på vores personlige udvikling over tid, fortolker stedets astrologi med andre ord horoskopet gennem vores tilhørsforhold til steder og oplevelser i rum, geografisk. Med stedets astrologi har vi mulighed for at dykke ned i vores relation til særlige områder i verden og forstå deres betydning for vores personlige udvikling. Når vi rejser ud i verden, er det en rejse ind i os selv – stedets astrologi forbinder vores indre og ydre geografi.

Arrangementet foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø -

TILMELDING NØDVENDIG
astrologiforeningenekliptika@gmail.com

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-
Tilmelding senest d. 4. december
Betaling indsættes enten på vores konto i Arbejdernes Landsbank regnr.5331 konto nr. 0000246350 (husk at skrive dit navn)
Eller på mobilepay 5680TA