KEND DIG SELV - KEND DINE TAL

v. Annasophia Petri Holm

Om Annasophia:

Annasophia Petri Holm har studeret astrologi på IC Instituttet og er derudover podcastvært, numerolog og forfatter. Hun tror på, at alle har en spirituel side og at vi både har det bedre og træffer bedre valg, når vi er i kontakt med den del af os selv. Hun står bag “Det spirituelle hjørne” og “Det astrologiske hjørne” samt bøgerne “Alt det, vi ikke ser” og “Talmagi”.

Talsymbolik

FOREDRAG
onsdag d 6. marts 2024 kl 19:00

v Annasophia Petri Holm


Tal er symboler, der kan bruges til konkrete matematiske udregninger. De kan beskrive former, størrelser og rum. Men de er også symboler for mere uhåndgribelige energier, mønstre og bevægelser. Fænomener, der er formløse og derfor umulige fuldstændigt at definere. De er etiketter på noget, der foregår i andre dimensioner og niveauer end dem, vi kan se.

Man kan tyde alle slags tal. Telefonnumre, husnumre, cvr-numre, klokkeslæt osv. Ganske særligt er det dog med de tal der er i din fødselsdato. De tal udgør en kode, der fortæller om den energi, du er født ind i og dermed lever hele dit liv ud fra. Den beskriver dine talenter, potentialer og det, som du er her for at lære.

Din kode kan sammenlignes med et kort over dig selv, der gør det nemmere at finde vej. I stedet for at køre en masse omveje retter du gennem forståelsen af dine tal ind på den direkte vej til at opnå mere glæde, frihed og forbindelse i dit liv.

Arrangementet foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø -

TILMELDING NØDVENDIG
astrologiforeningenekliptika@gmail.com

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-
Betaling indsættes enten på vores konto i Arbejdernes Landsbank regnr.5331 konto nr. 0000246350 (husk at skrive dit navn)
Eller på mobilepay 5680TA