NATO og FN – Kan de redde os?

v. Adrian Duncan

Om Adrian:

Adrian er forfatteren af "Det astrologiske urværk" såvel som "Astrology: Transformation & Empowerment" (som udkom i december 2002 i USA). Hans artikler kan ses på dansk på www.worldofwisdom.dk, hvorfra hans World of Wisdom astrologi software kan downloades. Han har arbejdet som fuldtidsastrolog siden 1985, var formand for Københavns astrologiforening Ekliptika i 7 år, og var forstander for Astrologskolen i Danmark fra 1991 - 1997.

Fra 1998 - 2001 blev han redaktør for den ansete Astrological Association of Great Britain journal. Hans mission er at levere kvalitetsastrologi på alle niveauer, inklusiv soltegnsastrologi og hans seneste skabelse er en interaktiv website på dansk på www.astrowow.com.

ONLINE-FOREDRAG
torsdag d. 14. marts 2024 kl 19:00
v Adrian Duncan


Begge disse organisationer blev dannet lige efter afslutningen af 2. verdenskrig, og i en periode på over 70 år har der ikke været større europæiske krige. Med en voksende trussel fra Putin har både Sverige og Finland sluttet sig til NATO og indgået den mest magtfulde alliance i verdenshistorien. Hvor effektiv vil NATO være i de kommende usikre år, og kan FN nogensinde håndhæve fred i det 21. århundrede?

Online foredrag foregår via Ekliptika-Zoom.
For at melde dig til, skriv til: astrologiforeningenekliptika@gmail.com
Du er først tilmeldt, når du har betalt.

Entré:
Medlemmer 50 kr.-
Gæster kr. 100 kr.

Beløbet indsættes på vores konto i Arbejdernes landsbank-
regnr 5331 kontonr 0000246350 (husk at skrive dit navn)
Husk at vi skal have din mailadresse for at kunne sende dig det link, du skal bruge for at være med til foredraget.
Du kan også betale med Mobile Pay på boxnummer 7668VT (Det er Mobile Pay Box, du skal blot indtaste boksnummeret i stedet for telefonnummer)