MARS

v. Annbritt Hjort og Anne Dorthe Josiassen Fethers

Om Annbritt og Anne Dorthe:

Annbritt begyndte sine astrologistudier i Rom i 1990, og er siden uddannet astrolog fra IC Instituttet i 2019. Hun er desuden uddannet i humaniora og sygepleje. Anne Dorthe er uddannet fra IC instituttet i 2024 med mange alsidige kurser bag sig

Fysisk FOREDRAG og afslutningshygge for deltagerne
onsdag d 5. juni 2024 kl 19:00 (grundlovsdag)
-på IC instituttet Ringstedgade 6, kld, Østerbro

v Annbritt Hjort og Anne Dorthe Fethers


De lyse sommeraftener er over os, der er drifter, lyster og sværmeri i luften. I det sidste Ekliptikaforedrag inden sommerferien ser vi derfor meget passende på, hvad tænder dig i dit liv. Og hvordan opnår du det? Dit Mars-tegn kan fortælle dig, hvordan du udtrykker vrede og seksuelle lyster, hvad der driver din passion og instinkter, og hvor du får energi.

Vi ved alle, at Mars er maskulinitetens planet. Den er forbundet med aggressivitet, krig, drive. At gå efter hvad man vil have og spørge bagefter. Men når Mars er retrograd, i fald, eller står i vandtegn, taler vi ofte om, at den er ‘svækket’. Hvordan håndterer man en svækket Mars?

Vi vil udforske, hvordan Mars udspiller sin rolle i horoskopet med fokus på den klassiske opfattelse af maskulinitet. Der vil være plads til at deltagerne byder ind med egne horoskoper og egne erfaringer.

Arrangementet foregår kl. 19.00 i Ringstedgade 6, kælderen, 2100 Kbh. Ø -

TILMELDING NØDVENDIG
på mail: astrologiforeningenekliptika@gmail.com

Entré:
Medlemmer kr. 50,-
Gæster kr. 100,-
Betaling indsættes enten på vores konto i Arbejdernes Landsbank regnr.5331 konto nr. 0000246350 (husk at skrive dit navn)
- eller på mobilepay 5680TA